Menu

header 6 mintabolt(1)

1. Általános információk
2. Regisztráció
3. Vásárlás
4. Fizetés
5. Kiszállítás
6. A megrendelt termékek átvétele, az árucikkek cseréje
7. Garancia, jótállás
8. A vásárlástól való elállás joga
9. A Webáruház biztonságos használata
10. Személyes adatok védelme
11. Törvényi szabályozás és panaszkezelés

1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

1.1. Megrendelése elküldésével Ön (a továbbiakban: Vevő) a NaturGold Organic Kft. (a továbbiakban NG) vásárlója lesz, ezért kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt gondosan tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat.

1.2. A Gömör-Torna Értéke webáruházában / www.gomortorna.hu / (a továbbiakban: Webáruház) való vásárlása esetén a termékek eladója minden termék esetében az NG

1.3. A NaturGold Organic Kft. adatai:

Székhely: 3534 Miskolc Nyár utca 38.
Levelezési cím: 3534 Miskolc, Nyár utca 38.
Adóigazgatási szám: 25437016-1-05
Cégjegyzékszám: 05-09-028458
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység TEÁOR száma: 4791
Képviselő neve: Simonné Polonkai Éva
Telefonszám: 06 30 3038521
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1.4. A Webáruházban minden olyan cselekvőképes személy vásárolhat, aki elfogadja jelen Általános Szerződési Feltételeket és azt magára nézve kötelezőnek tekinti.

1.5. Bár az NG gondosan ellenőrzi a Webáruházban lévő termékek árait, fenntartja magának a jogot bármely nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba miatt megjelenő hibás árak módosítására, valamint olyan árváltoztatásra, amelyet jogszabály módosítás indokol. A Webáruház működtetésével kapcsolatos esetleges technikai problémákból adódó, egyértelműen tévesen megjelent árakért az NG nem tud felelősséget vállalni. Az NG fenntartja magának a jogot minőségi vagy egyéb problémákból adódóan egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére.

2. REGISZTRÁCIÓ

2.1 A Webáruházban történő vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is.

A regisztráció során Önnek nevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót és szállítási címet kell megadnia. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet Honlapunkon, ezt követően pedig elkezdheti a vásárlást.

(A későbbi vásárlások során pedig egyszerűen csak a felhasználó nevét és jelszavát kell megadni, megkönnyítve és meggyorsítva így a vásárlást.)

3. VÁSÁRLÁS

3.1. A megrendelések leadása a Webáruházban elektronikus úton lehetséges. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat az NG szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.

3.2. A megvásárolni kívánt áruk jellemzőit a Vevő az adott termék képe mellett elhelyezett termékleírásból ismerheti meg. Amennyiben további kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban, vevőszolgálatunkon kaphat részletes felvilágosítást.
Vevőszolgálatunk elérhetőségei:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        Tel.: 06 20 5191303        Skype: NaturGold Mintabolt

3.3. A termékek vételára a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki.

3.4. A Vevő a kiválasztott terméke(ke)t a Kosár gombra kattintva gyűjtheti össze. A Kosár tartalmának módosítása illetve törlése a rendelés leadása előtt lehetséges. A Kosár tartalmához a kiszállítás díja automatikusan hozzáadódik.

3.5. A Kosár tartalmának elfogadása és ez által a megrendelés véglegesítése a Rendelés elküldése gombra történő kattintással történik. Az ilyen módon létrejött megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

3.6. A megrendelés befogadásáról a Vevő részére a Gömör–Torna Értéke - Helyi és biotermékek boltja visszaigazoló e-mailt küld. Készlethiány esetén előfordulhat, hogy a megrendelést az NG nem tudja teljesíteni. Ilyen esetben az NG a Vevőt értesíti.

3.7. Az NG minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki, mely tartalmazza a termékre vonatkozó adatokat (a termék megnevezését, az ÁFA kulcsot, az ÁFA értékét, a nettó egységárát, a mennyiséget, a bruttó értéket), az NG és a Vevő adatait, a fizetésre vonatkozó adatokat és a kiszállítás költségét.

3.8. A webáruházban fennálló technikai problémák miatt (készlet vagy ár tekintetében) felelősséget nem vállalunk.

4. FIZETÉS

4.1. Utánvétes fizetés

A végösszeget a csomag átvételekor, a futárnak készpénzben kell megfizetni. Az utánvét beszedésének külön díja van, mely a szállítási költségen felül plusz 290,- Ft. Ez a fizetési mód csak magyarországi szállítási cím esetén választható.
(Mivel a futárszolgálat csak készpénzt fogad el, így az átvételnél nincs lehetőség a vásárlási utalványok, vagy egyéb kedvezmények beváltására.)

4.2. Fizetés átutalással

Banki előreutalás esetén nem kell készpénznek lennie Önnél az átvételkor és egyéb díjakat sem kell megfizetnie. Ennél a fizetési módnál a megrendelést követően az NG e-mailben elküld egy ​számlamellékletet, mely alapján megtörténhet az átutalás. Fontos, hogy a ​számlamellékleten található rendelés​ számát tüntesse fel a közlemény rovatban! A megrendelt termékeket csak a vételár bankszámlánkra történő beérkezése után tudjuk kiszállítani.

4.3. Fizetés a mintaboltban

Személyes átvétel estén, melyre a NaturGold Hungária Kft. miskolci mintaboltjában van lehetőség. A mintaboltban készpénzzel, bankkártyával, valamint saját ajándékutalványunkkal lehet fizetni. A csomag elkészültéről visszaigazoló e-mail-t küldünk, a csomag ezután vehető át. Az át nem vett csomagot 1 hétig tároljuk.

Mintabolt címe: 3534 Miskolc, Kiss tábornok u. 66. (Gömör-Torna Értéke Helyi és biotermékek boltja)
Nyitva tartás: Hétfő - péntek: 8:30 – 17:00

4.4. Fizetés bankkártyával, hitelkártyával, Barionnal

Egy igazán kényelmes megoldás, melynek költsége 150 Ft. Rendelése elküldését követően automatikusan a Barion biztonságos rendszerébe irányítjuk át. A fizetés egyszerű, használhatja bankkártyája adatait, vagy Barion tárcáját is a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a Barion Payment Zrt. oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a hozzánk és harmadik félhez sem.

A tranzakcióról a Barion Payment Zrt. üzenetet küld a megadott e-mail címre.

Elfogadott bankkártyák: Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express

barion card payment

5. KISZÁLLÍTÁS

5.1. A Webáruházban megrendelt termékeket Futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre. A futárszolgálat csak hétköznapokon szállít csomagot. A kiszállítás díja (futárköltség) a Vevőt terheli.

Több futárszolgálattal is kapcsolatban vagyunk, és célunk, hogy mindig megkeressük Önnek a legjobb és legolcsóbb szállítási módot. Nem csak Magyarországra, de Európa, és a világ bármely országába el tudjuk juttatni a termékeket gyorsan, pontosan. Magyarországra rendszerint a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk a termékeket, munkanapokon 8-17 h között. A szállítási költség a rendelés összsúlyától, és a választott fizetési módtól függ.

Mivel a friss gabonafüveket hűtve, a többi terméktől elkülönítve szállítjuk, ezért friss gabonafű, és egyéb termékek egyidejű rendelésénél két szállítási költséget kell felszámolnunk.
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendszer által a rendelés lezárásakor kiírt szállítási költség tájékoztató jellegű. Amennyiben a tényleges szállítási költség ettől eltérő, úgy a rendelés feldolgozásakor értesítjük Önt a megadott elérhetőségein. Amennyiben a tényleges szállítási költség nem kedvező Önnek, úgy a rendelését még ekkor is visszavonhatja.

A friss gabonafüveket és további készítményeket is forgalmaz a NaturGold Hungária Kft. Minden termék, amit a NaturGold Hungária Kft. forgalmaz a termék leírásában tájékoztató jelleggel megtalálható.

5.2. A szállítási költség a csomag súlyától függően Magyarország területén:

0,1 – 2 kg között 1.300,- Ft
2,1 – 20 kg között 1.700,- Ft
20,1 – 40 kg között 1.900,- Ft
40,1 – 60 kg között 3.200,- Ft
60,1 – 100 kg között 5.700,- Ft

Megjegyzés: a csomag súlya a megrendelt termék, és a csomagolóanyag (pl. kartondoboz) együttes súlya lesz. Egy csomag súlya maximum 40 kg lehet (tehát 40 kg felett több csomagban küldjük a termékeket).

5.3. Magyarország határain kívüli vásárlási és szállítási lehetőségről, annak módjáról, áráról és részletes szerződési feltételeiről kérjen tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

5.4. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban való rendelés esetén a valós ,élő mobiltelefonszám megadása szükséges.

6. A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELE, AZ ÁRUCIKKEK CSERÉJE

6.1. A termékek kiszállítása a megadott címre történik, hétköznapokon 8 - 17 óra között. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy, majd egy új alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő által megjegyzésként feltüntetett további információkat a kiszállítás körülményeiről vagy egyéb feltételeiről minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, de nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kézbesítő figyelembe is veszi azokat.

6.2. Amennyiben az újra kiszállítás a második alkalommal sem sikeres, és a Vevő hibájából hiúsul meg, az újraküldés költségei a Vevőt terhelik.

6.3. A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, valamint meggyőződni arról, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

6.4. Hiánytalan teljesítés esetén a Vevő köteles az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni!

6.5. A Vevő a csomagot termékszámla hiányában nem veheti át, amennyiben hiányzik a csomagból, haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

6.6. Ha a megrendelt árucikk hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, vagy a termék a szállítás során megsérült, azt a Vevőnek az átvételt követően 24 órán belül jeleznie kell az NG ügyfélszolgálatán a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a hibás terméket a Vevő választása szerint az NG 8 napon belül díjmentesen kicseréli vagy árából árengedményt ad.

6.7. Személyes átvétel:
Személyes átvételre miskolci mintaboltunkban van lehetőség.

Mintabolt címe: 3534 Miskolc, Kiss tábornok u. 66. (Gömör-Torna Értéke Helyi és biotermékek boltja)
Nyitva tartás: Hétfő - péntek: 8:30 – 17:00

A csomag elkészültéről visszaigazoló e-mail-t küldünk, a csomag ezután vehető át. (A mintaboltban készpénzzel, bankkártyával, valamint saját ajándékutalványunkkal lehet fizetni.)
Az át nem vett csomagot 1 hétig tároljuk.

7. GARANCIA, JÓTÁLLÁS

7.1. Az NG a Webáruházban értékesített termékekre terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A garancia a számla eredeti, vagy másolati példányával és garancialevél eredeti példányával érvényesíthető.
A szavatosság első 6 hónapja alatt a szükséges, független szakvéleményt a Forgalmazó biztosítja, a fennmaradó 18 hónapban a Vásárló az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát.

8. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

8.1. A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. (Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.) Az elállás érvényesítéséhez kérjük, keresse meg ügyfélszolgálatunkat a megadott 06 20 5191303 telefonszámon, és ott segítenek Önnek a lebonyolításban. Ezzel párhuzamosan fontos, hogy az elállás tényét írásban (e-mail, fax, postai levél) is jelezze, és a kiszállított terméket az NG címére visszajuttassa. Ebben az esetben az NG a termékért kifizetett vételárat visszatéríti az elállást, illetve legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül a Vevő által megadott bankszámlaszámra. A termék visszajuttatásának költségei a Vevőt terhelik.

8.2. Az NG kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből, vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a Vevőt terhelik. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, akkor az NG nem vállalja a termék visszavásárlását.

8.3. Ha a fogyasztó eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve ha az jellegénél fogva postai küldeményként nem küldhető vissza.

Csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza

Címzett:
NaturGold Organic Kft.
3534 Miskolc Kiss tábornok utca 66.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt

9. A WEBÁRUHÁZ BIZTONSÁGOS HASZNÁLATA

9.1. A Webáruházban való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Vevő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során adatai felhasználásra kerültek. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon adatainak megfelelő kezeléséről.

9.2. Az NG nem felelős az alább felsorolt pontokban részletezett hibákért:

- működési hiba az internetes hálózatban, amely a Webáruház működését és a Webáruházban való vásárlást akadályozza,
- bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon,
- bármely levél - független attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - de főleg bármilyen adat elveszése,
- bármely szoftver nem megfelelő működése,
- bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

9.3. Az NG nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

9.4. Az NG nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, független attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

9.5. A Vevő felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a Vevő felelős a Webáruházhoz való kapcsolódásáért, és a Webáruházban való vásárlásáért.

9.6. Az NG szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és a Webáruház kínálatát, akcióit. A változás a Webáruházban történt bejelentés időpontjától lép életbe, így az ez előtti megrendelésekre nem vonatkozhat. A változtatások bevezetését illetően a fentieken túl az NG-nek értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

9.7. Az NG szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik a Webáruházban.

9.8. Az NG nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az NG érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását, és a Vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

9.9. Az NG semmilyen formában nem vállal felelősséget a vásárlás során megadott hibás adatokból eredő téves teljesítéséért.

10. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

10.1. Az NG a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel.

10.2. A Vevő adatai harmadik félnek nem kerülnek átadásra, kivéve a megrendelés teljesítéséhez szükséges (szállítási) alvállalkozónkat.

10.3. A Vevő adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

10.4. Vásárlásával (regisztrációjával) Vevő hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Webáruház üzemeltetője, az NG kezelje, és adatait a Webáruházban leadott megrendelések teljesítéséhez használja fel; vagy amennyiben azt a regisztráló igényli, arra fordítsa, hogy a regisztrálót hírlevél formájában tájékoztassa termékeiről, akcióiról.

10.5. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Vevő adatainak feldolgozását az NG végzi.

10.6 Vevő kérheti levételét a hírlevélre feliratkozók listájáról valamint regisztrációja alkalmával megadott adatainak törlését díjmentesen, bármikor elektronikus formában a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy írásban a NaturGold Organic Kft. 3534 Miskolc Nyár utca 38. számra címezve.

10.7 Adatkezelés időtartama: A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-99603/2016

11. TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁS ÉS PANASZKEZELÉS

11.1. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fogyasztóvédelmi tájékoztatója az internetes vásárlásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról itt érhető el.
(http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/internet.html)

11.2. A fogyasztói panaszügyintézés írásban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen történik, vagy telefonon a 06 20 5191303-as számon.

11.3. Amennyiben a Vevő úgy gondolja, hogy az NG a panaszát nem megfelelően kezelte, az alább felsorolt felügyeleti szervekhez fordulhat:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(3530 Miskolc, Medgyesalja út 12. Tel.: 06-46/506-071)

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
(3525 Miskolc, Szentpáli út 1. Tel.: 06-46/501-091)

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(3525 Miskolc, Vologda út 1. Tel.: 06-46/342-905)

Miskolc Város Önkormányzata Jegyzője
(3525 Miskolc, Városház Tér 8. Tel.: 06-46/512-709)

ÁSZF letöltése pdf formátumban >>

 • KAPCSOLAT, INFORMÁCIÓ


  Miskolc, Kiss tábornok u. 66.
  +36 20 519 1303
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  skype: naturgoldmintabolt

   TÉRKÉP és útvonaltervezés

  NYITVATARTÁS


  Hétfő

  8.30

  17.00

  Kedd

  8.30

  17.00

  Szerda

  8.30

  17.00

  Csütörtök

  8.30

  17.00

  Péntek

  8.30

  17.00

  Szombat

  zárva

  Vasárnap

  zárva


  Csoportok vásárlási igénye esetén nyitvatartási időn kívül, időpont egyeztetés után is állunk rendelkezésükre.

   

  ÜZEMELTETŐ


  NaturGold Organic Kft.
  Simon András

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Go to top